GLOBAL DO

Köpvillkor

Hur man köper i www.pandorasmyckenbilligt.se?

 

Köp in lätt och säkert www.pandorasmyckenbilligt.se. När du har hittat det objekt som du vill köpa, klicka på "Lägg i varukorgen" för att placera på din bil som tillåter dig att handla. Följ skyltarna verifieringsprocessen att slutföra beställningen. Din beställning kommer inte att placeras i slutet av kontrollprocessen , när de ber om din kreditkortsinformation .


Måste jag betala skatt eller skatter?


Inte våra priser täcka kostnader för skatter och extra avgifter. Förutsatt kontrollerbara om du får en tilläggsimportskatt , skicka ditt kvitto och vi kommer att betala 50% av kostnaderna.


Finns det en minsta beställningsmängd ?


NEJ! Det finns inget minsta ordervärde även om vi säljer våra produkter till grossistpriser , kan du beställa bara en poäng om du vill.


Vilka betalningssätt fått?


Det finns för närvarande fyra olika sätt att betala. De flesta av våra kunder används för att göra betalning på nätet med kreditkort. Om kunderna inte har kreditkort tillgängliga. Vi tar också order betalas av Western Union och / eller Moneygram (en typ av banköverföring ). Om du vill betala via banköverföring , tveka inte att kontakta oss för bankuppgifter . Online betalning med kreditkort. Detta är den vanligaste metoden för betalning. Den är snabb och effektiv.


Vilken typ av valuta accepterar ni?


För närvarande accepterar vi Euro, amerikanska dollar, brittiska


Är det säkert att använda mitt kreditkort?


Det är säkert att använda ditt kreditkort. Bc vårt säkra Layer (SSL) är den gyllene standarden för branschen och den säkraste mjukvara för e-handelstransaktioner . Detta krypterar ditt kreditkortsnummer och detaljerad information. för detaljer. Vänligen se vår sekretesspolicy .


Vill du sänder objekt över hela världen?


Ja, vi skickar dina varor över hela världen via postväsendet , och det vanligtvis tar ungefär en vecka att leverera efter att du har godkänt din ansökan.


Hur länge kommer min beställning att bearbetas och levereras?


När du har tillämpat produkten order, det brukar ta 1-3 arbetsdagar för oss att bearbeta ordern och vi kommer att behöva 5-10 arbetsdagar för leverans med bud.


Hur många frakt för varje order och hur kan jag spåra mitt paket på nätet?


Spårningsnumret kommer att skickas via e-post när objekten har sänts. Och du kan spåra ditt paket efter två dagar på din ZIP webbplats för ditt land. Oavsett hur många varor du köper per transaktion, är sjöfarten artiklar online spårbar. Och gratis frakt om du tillbringar mer än 69 euro.


Hur kan jag göra uttag eller förändringar?


Vi erbjuder bidrag och förändringar som produceras för våra kunder. Se våra politiska (återbetalningar och ändra) och kontakta oss via e-post.


Vad ska jag göra om objekten skadades vid mottagandet?


Du måste omedelbart informera oss vid mottagandet av leveransen. När ni lagt märke till produkten skadas under transporten, kan vi kräva det objekt som ska skickas tillbaka till oss eller har bilden av det skadade objekt som ska granskas innan vi skickar en ny ersättare eller stolpen återbetalning.


Har du andra frågor om återbetalning eller avkastning?


Se våra policyförändringar och uttag.


Saker och ting är oftast billigare om bulk inköp görs. Är det så?


Ja självklart! Det blir billigare om du köper i bulk inköp realisera eller fler objekt. Skickade oss ett mail om du vill vara vår distributör.

 

Copyright © 2021 www.pandorasmyckenbilligt.se . Alla Rättigheter Förbehållna.