GLOBAL DO

Sida 2

Leverans och Returer

Returer och Byten

Tack för din beställning www.pandorasmyckenbilligt.se, hoppas vi kan långsiktigt samarbete, inrättandet av dina vänner och familj, vårt arbete måste se till att du är nöjd med din erfarenhet av shopping. Men om du inte är helt nöjd, kan du returnera eller byta ditt köp inom 15 dagar från inköpsdatumet . Alla returer och byten är föremål för vår politik nedan.

Returnerar:

Du kan returnera varor inom 15 dagar efter mottagandet av varorna. Returnerade produkter måste vara nya, oanvända och i originalförpackningen . Återbetalningen kommer att krediteras till den ursprungliga betalningsmetoden närmaste 5-7 dagar när vi får produkten igen. Köpare är ansvarig för att betala frakt tillbaka och vi kommer gärna att utbyta eller återbetalning. Tyvärr, transporteras eller Diskgodset kan inte returneras om de är defekta. När de återvänder artiklar, rekommenderar vi att du få bevis för att skicka paket. Ansvarar inte expressfrakt förlorade i transit. En återbetalning för säker på att priset på varorna kommer att frigöras så snart all den överförda informationen tas emot. Kreditkortet som används för det ursprungliga köpet kommer att krediteras med det ursprungliga priset. Om det finns problem med återbetalningen kommer en medlem av vår kundtjänst att kontakta dig. För alla returer, kräver att du organisera och betala oss för återvändande av produkter.


Avbokningar och ändringar

Om du har gjort ett misstag och vill avbryta din beställning, kontakta oss ASAP. Sedan ombord snabbt, kanske inte möjligt att stoppa din beställning om det redan har skickats. Följ instruktionerna för att installera avbokningar i dessa fall. Köparen är ansvariga för fraktkostnad genom returfrakten kostar € 15 och 15% av tanknings avgifter kommer att dras av från bidragsbeloppet , kontakta oss med eventuella frågor eller funderingar innan bekräftelse på din beställning. Återbetalning kommer att debiteras ditt kreditkort konto inom 15-20 dagar efter mottagandet av avkastningen. Vi tillåter endast utbyten för objekt som är defekt eller skadad vid mottagandet eller objekt inte matchar och inte är föremål för en utsättning avgift. Objekt måste gås tillbaka 15 dagar innan leverans av den bakre och kunden är ansvarig för fartygets returavgifter. Alla objekt kan inte bytas ut mot lika pris ersättning, tänk på att lägga ersättare först efter din avkastning har mottagits.

Defekt eller skadad

Om du tar emot ett objekt eller något du har beställt är defekt, skadad eller inte vad du beställt, kontakta oss så snart som möjligt. Våra personliga försäljning konsulter kommer att hjälpa dig att lösa alla publikationer så snart som möjligt genom att erbjuda en annan punkt för att ersätta din beställning eller återbetala det belopp som betalats.

Copyright © 2021 www.pandorasmyckenbilligt.se . Alla Rättigheter Förbehållna.